Az abroncsgyártók által szervezett rendezvények - A Bridgestone a biztonságról készített videót

A Bridgestone a biztonságról készített videót

Gyártók Leközölve 2014.11.28. , írta Raquel Rodriguez

A Bridgestone autógyár kihasználta jelenlétét a 2014-es autó világkiállításon és bemutatta új reklámkampányát, amely hangsúlyozza, hogy milyen fontos szerepet játszanak a gumiabroncsok a biztonságban.

A Bridgestone abroncs és a biztonsági rendszer kampánya A Bridgestone kampányt indított az abroncsok fontosságáról, amely a közúti biztonság alapvetően jelentős tényezője - A fénykép csak illusztráció © : Bridgestone

Ebben a videóban a Bridgestone arra a tényre helyezi a hangsúlyt, hogy a mai autókon megtalálható számos biztonsági rendszer közül csak a gumiabroncsok érintkeznek közvetlenül az útburkolattal. Ez az akció az abroncsgyártó általános elgondolásaihoz tartozik, amelynek során a Bridgestone márka értékeinek erősítésére törekszik, többek között a vezetők és az utasok biztonsága iránti elkötelezettsége révén.

 

A kampány egész Európában látható lesz, különböző kommunikációs csatornákon keresztül (televízió, internet stb.).

 

 

Két másik videó egészíti ki a reklámkampányt. Az egyik a márka új téli gumija, a Blizzak LM001, a másik a Turanza T001. Az első film a téli abroncs teljesítményét úgy mutatja be, hogy párhuzamba állítja a téli vezetést és a sílesiklást. A másik a nedves útburkolaton való tapadást hangsúlyozza, és az úszást használja fel, mint analógiát.  

A fénykép csak illusztráció © :