Az abroncsgyártók által szervezett rendezvények - A három futó mindig tapad a Continál

A három futó mindig tapad a Continál

Gyártók Leközölve 2015.04.21. , írta Alexandre Lenoir

Cipőtalpak és gumiabroncs: mindketten egy oldalon harcolnak! A maximális leadott energiához társuló tapadás keresése határozza meg továbbra is a Continental és az Adidas között 2007 óta fennálló partnerség kutatási irányát.

Co-branding Adidas és Continental A Continental abroncsok mintájára az Adidas cipő maximális tapadásra törekszik - A fénykép csak illusztráció © : Continental

2007 óta a Continental és az Adidas márkák társultak egymással a sportcipők talpait alkotó gumialkatrészek kifejlesztésére. Igaz, hogy könnyű párhuzamot vonni, mert mindkét esetben a teljesítmény keresése a cél, az energiatakarékosság elősegítése mellett  (a sportoló erőkifejtése a cipő esetén).

Társulásuk tartósságának jelzésére a Continental és az Adidas egy víruskampányt  indított, amely a getyourgrip.com honlapon,  valamint a Facebookés a Youtubeközösségi hálókon megtalálható.
A két márka által kínált film (lásd itt lent) egy hivatásos free running sportolót mutat be, akinek az abroncsgyártó által kifejlesztett talpakkal készült Adidas cipőt használ.  Kipróbálja őket mindenféle felszínen és mindenféle környezetben - úgy városban, mint erdőben, és a Continental mérnöke egy furgonnal követi őt, amelynek abroncsait szintén a márka készítette.

 

 

Adidas Bleues cipőkA fénykép csak illusztráció © : rezulteo

A Continental szerint a sportcipők talpára jelenleg alkalmazott gumiabroncs technológia a cipők hatékonyságának és teljesítményének akár 30%-os javulásához vezethet.