Az abroncsgyártók által szervezett rendezvények - Fedezze fel az új Pirelli 2015-ös naptár első fotóit

Fedezze fel az új Pirelli 2015-ös naptár első fotóit

Gyártók Leközölve 2014.12.15. , írta Géza

A híres olasz naptár 2015-ös kiadásáról lassan lehull a lepel. Ebben az évben minimalista díszletek... és öltözékek jellemzik.

Pirelli naptár 2015 A Pirelli az év végi napokat felmelegíti szokásos nagyon intim naptárának 2015-ös kiadásával - A fénykép csak illusztráció © : Pirelli

Steven Meisel irányításával

Mint minden év végén, a Pirelli abroncsgyártó felfed néhány információt híres naptárának következő kiadásáról. A fényképezés világának ez az intézménye 2015-ös évjáratához ismét New-York városát használta keretkéntNincsenek külső díszletek, de a felvételek a nagy amerikai város stúdióiban készültek. A naptár készítésének irányítója, egy bizonyos Steven Meisel, aki biztosította a jelenlegi legmenőbb topmodellek szolgáltatásait, a néhány szokásos történelmi utaláson felül.

 

Adriana Lima, Natalia Vodianova...

A 2015-ös kiadás első négy felvételének láttán egy dolog biztos: a naptár nem használ különösebb kellékeket a csillogáshoz. Inkább a modellek szoborszerű szépségét helyezi előtérbe és megelégszik a nagyon kevés kellékkel. Nincsenek kiművelt díszletek vagy gazdag díszletekkel teli beállítások. A fényképek egyszerűek lesznek, a lányok öltözéke sem lesz különleges.
12 fénykép, plusz a fedőlap, a szereposztásban pedig ilyen nevek, mint Adriana Lima, Natalia Vodianova, Raquel Zimmermann, Karen Elson, Gigi Hadid, Candice Huffine, Carolyn Murphy, Cameron Russel, vagy Isabeli Fontana (akinek ez már a hetedik megjelenése), akik modellt álltak a naptár 42. kiadásához. Az összes kép megjelenéséhez még türelemmel kell lenni néhány hónapig.

Addig is...