Téligumi, 4x4-es és téli autógumi árösszehasonlító, téligumi összehasonlító, téligumi vásárlási útmutató, minden téligumi kereskedő
Elülső
ÖSSZEHASONLÍTÁS 
Évszak

Évszak

Tanácsos az évszaknak, a hőmérsékletnek és a talajtípusnak megfelelő gumikat választani.
  • Nyári: ideális teljesítmény 7 fok feletti hőmérsékleten
  • Téli időszak és hó: 7 fok alatti hőmérsékleten ajánlottak. A gumik kialakítása ideális tapadást és biztonságos haladást biztosít havas burkolaton is.

Gumimárkák

A rezulteo 3 kategóriába sorolja a márkákat.
  • A teljesítményben vezető márkák: Olyan márkák amelyek magasan teljesítenek mind biztonság és kényelem, mind környezettudatosság szempontjából.
  • Középkategóriás márkák: Olyan márkák, amelyeknek a teljesítménye minden szempontból alacsonyabb. Általánosan kisebb teljesítmény.
  • Egyéb márkák: Ezek a márkák alacsonyabb teljesítményű abroncsokat kínálnak.

Autómobil gyártók

Egyes gyártók külön figyelmet szentelnek a különböző gumiabroncs kategóriáknak. Az abroncson található jelzés (N, MO, *, stb.) megmutatja az egyes autómárkákhoz (mint a Porsche, BMW stb.) kifejlesztett speciális tulajdonságokat.

Run Flat gumik

A defekttűrő (másnéven: Run Flat) gumikkal defekt esetén is lehetséges még pár kilóméter megtétele. Az ilyen gumikhoz gyakran speciális felni szükséges, és csak az erre a célra kialakított járművekre lehet őket felszerelni.

A lépcsőzetes kerekek

Az ön gépkocsijához különböző méretű lépcsőzetes kerekek is kaphatók

Hasonlítsuk össze a téli gumit és a hógumit

Egy téli gumi kiválasztása bonyolult is lehet. Vannak az északi gumik, az alpesi gumik, a hógumik; az asszimetrikus vagy az egyirányú profilok... ezek között nem mindig egyszerű a legalkalmasabbat megtalálni.

Téli gumiösszehasonlítónk segít önnek a legalkalmasabb gumit megtalálni az ön autójára(személyautóra, terepjáróra, haszongépjárműre...), vagy azt, amelyik az ön felhasználói szokásához legjobban illik. Oldalainkon szintén megtalálja a téli körülmények közötti gumihasználattal kapcsolatos legajánlottabb információkat: az abroncs légnyomásától a vezetési tanácsokig, a gumi tárolásán át.

Olvassa tovább téli gumikalauzunkat