Téli gumi hírek - Cooper Weather-Master WSC: szögelhető téli abroncs SUV járművek számára

Cooper Weather-Master WSC: szögelhető téli abroncs SUV járművek számára

Téli abroncsok Leközölve 2012.01.07.

Egy erősen mintázott és lamellizált futógumival és magas szilícium-dioxid tartalmú gumival a Cooper új SUV autókra szánt téli gumija ötvözi a teljesítményt, megbízhatóságot és vezetési komfortot téli körülmények között. Továbbá könnyen szögezhető. Mindazonáltal felhívjuk rá a figyelmet, hogy a szöges abroncsok nem engedélyezettek az ország területén.

Cooper Weather-Master WSC A fénykép csak illusztráció © : All Rights Reserved

A Cooper Weather-Master WSC téli abroncs BMW X3, Lexus RX 350/450, Mazda 3 és Mazda 5, Toyota Rav-4, Nissan Murano típusú SUV járművekre készült. A kapaszkodó élekkel rendelkező futóguminak és a magas szilícium-dioxid tartalmú keveréknek köszönhetően jó teljesítményeket nyújt hajtóerő és nedves, havas vagy jeges útburkolaton való tapadás tekintetében.

Vonóerő és hajtás havas talajon 

A Weather-Master WSC futógumija a havon hajtóerőt és úttartást biztosító „Snow Groove” technológiával készült. A kapaszkodó éleket alkotó számos mikro-lamella fokozza a vonóerőt és biztonságos vezetést tesz lehetővé.

Tapadás és úttartás nedves útburkolaton

HU_Cooper WeatherMaster WSC-hrA fénykép csak illusztráció © : All Rights Reserved
Az egyirányú futógumi megkönnyíti a vízelvezetést, ezáltal jó úttartást és biztonságos fékezést biztosít a nedves utakon. A magas szilícium-dioxid tartalmú gumikeverék maximális tapadást biztosít a fagyos, sáros és nedves felületeken, még rendkívül alacsony hőmérsékleten is. A profilon merev központi borda javítja a tapadást kanyarokban vagy sávváltásnál.

Kapaszkodás jégen

A Weather-Master WSC 132 szögezhető hellyel rendelkezik, 12 sorban. Így az abroncs könnyen szögezhető, amely fokozza a kapaszkodást jégen és tükörjégen. 

Kapható méretek

A Weather-Master WSC de Cooper tíz különböző méretben kapható, 17 és 18 collos felnikre.

Olvassa el ezt is:

>> Cooper WeatherMaster WSC: árak

>> Cooper WeatherMaster WSC: versenytársak

>> Cooper WeatherMaster WSC: méretek