Téli gumi hírek - Hogyan válasszon jól abroncsot

Hogyan válasszon jól abroncsot

Téli abroncsok Leközölve 2012.01.13.

Zavarba ejti az értékesítési helyek és online kereskedők által kínált számos gumiabroncs-márka és modell? A Rezulteo segít Önnek kiválasztani, hogy milyen abroncs felel meg legjobban járművének és szokásainak.

 Milyen abroncsot válasszak az autómra?

Hogy megválaszolja ezt a kérdést, lépjen be a Rezulteo oldal nyitólapjára és használja  gumiabroncs konfigurátorunkat.

1. lépés Kétféle módon juthat el a járműjének megfelelő gumiabroncsokhoz:

  • Vagy kiválasztja a jármű tulajdonságait: márka, típus, modell, év, energia, motor stb.
  • Vagy kiválasztja az abroncsméreteket, ha már ismeri.A Rezulteo konfigurátor segítségével megtalálhatja a járművének megfelelő gumiabroncsot.

2. lépés Miután megadta a szempontokat, a konfigurátor felkínálja a gépkocsi típusának megfelelő abroncslistát. Ekkor tovább finomíthatja a választást, például csak a nyári, vagy a téli abroncsokat választja ki.

 

3. lépés Tovább finomíthatja a keresést, ha megad egy ártartományt három nagy teljesítmény-típussal súlyozva: biztonság, kényelem és gazdaságosság.

 Milyen abroncs felel meg a céljaimnak?

Vegyünk egy példát: kis Fiat 500 típusú autóval rendelkezik, városban lakik és foglalkoztatja Önt a környezetvédelem.

4. lépés A Rezulteo által felkínált választékból azokat a gumiabroncsokat kell kiválasztania, amelyek a legjobb eredményt mutatják a kényelem és gazdaságosság teljesítményekre.

Úgy tűnik, hogy a Michelin Energy Saver gumiabroncs megfelel a szempontjainak. Ha rákattint, láthatja az abroncs részletes leírását, valamint számos egyéb információt: ár, hasonló abroncsok, értékesítők stb.

5. lépés A Tesztek és próbák fülre kattintva megkapja a Michelin Energy Saver abroncs tucatnyi folyóirat és európai teszt-szervezet által elvégzett tesztek alapján kapott részletes teljesítményeit. Ekkor ellenőrizheti, hogy tényleg szerepelnek-e az Ön által kiválasztott teljesítmények.

6. lépés Ha ez az abroncs megfelel Önnek, nem marad más hátra, mint összehasonlítani az árakat, melyeket a különböző forgalmazási hálózatok, üzletek és internetes vásárlási oldalak kínálnak.

 

Olvassa el ezt is

>> Hogyan vásároljon a legjobb áron gumiabroncsot

>> A közelben szeretné felszereltetni a gumiabroncsokat (hamarosan)

>> Minden abroncstípus

>> Az abroncsméretek megfejtése