Új gumimodellek: a gyártók újdonságai - A Nokian WR C3 haszonjárművekre szánt téli abroncs

A Nokian WR C3 haszonjárművekre szánt téli abroncs

Új abroncsok Leközölve 2015.03.30. , írta Julien

A Nokian új téli abroncsot bocsát piacra haszonjárművek számára, a WR C3-at. Mint a finn gyártó összes téli terméke, ez az abroncs is kifogástalan teljesítményeket ígér.

Nokian WR C3 haszonjárművekre Új, csúcsteljesítményekkel rendelkező téli abroncs haszonjárművekre, a Nokian WR C3 - A fénykép csak illusztráció © : Nokian Tyres

A WR C3 kiemelkedő újdonság a Nokian termékcsaládján belül. A haszonjárművekre szánt gumi az erre a járműkategóriára jellemző, speciális futási körülményeknek megfelelő teljesítményeket kínál.

Az alkalmazott technológiák azonosak a hagyományos személyabroncsnál használt technológiákkal. Itt többek között az utazási komfort és az üzemanyag-takarékosság szempontjából fontos energiahatékonyság javítására gondolunk.

A hivatásos autósoknak szánt abroncsot úgy fejlesztették ki, hogy minden körülmények között biztonságos legyen.

Nokian WR C3, téli gumi haszonjárművekreA fénykép csak illusztráció © : Nokian Tyres

Egyirányú futógumival készül, amelynek célja az, hogy elősegítse a tapadást és a reaktivitást bármilyen útfelületen, különösen hóban és sárban. A vízelvezető lamellák célja a tapadás növelése nedves burkolaton, a blokkokat pedig úgy fejlesztették ki, hogy egyenletes kopást biztosítsanak.
A gumikeverékbe nagy mennyiségű természetes kaucsuk került, amellyel jó tapadás érhető el téli viszonyok között, továbbá nagy szakadásállóságot biztosít.

Ezen kívül kettős acélradiál karkaszt is kapott, ami tökéletesen alkalmas az intenzív használatra és a nagy terhelés befogadására.

A WR C3 abroncsot 2015 őszétől forgalmazzák 22 méretben, 14-től 17 collosig.

A Nokian WR C3 képe Flickr albumunkban :