Új gumimodellek: a gyártók újdonságai - A Toyo Tires megkezdi a NanoEnergy 3 értékesítését

A Toyo Tires megkezdi a NanoEnergy 3 értékesítését

Új abroncsok Leközölve 2014.02.26. , írta Géza

A Toyo Tires a NanoEnergy technológiájának újabb változatát mutatja be. Ezúttal a városi autók és a nagyon kis városi autók szegmensét célozta meg.

Toyo NanoEnergy 3 Új Toyo NanoEnergy 3, új teljesítmény! - A fénykép csak illusztráció © : ToyoTires

Kis autókra

Nem olyan régen az új Mazda 3-ra kerülő szériaabroncsról, a NanoEnergy-ről beszéltünk. A Toyo Tires a NanoEnergy termékcsalád egy újabb termékével tér vissza, amelynek célja az üzemanyag-fogyasztás csökkentése úgy, hogy megtartja a gumi dinamikus tulajdonságait és teljesítményét. A NanoEnergy 3-mal pontosabban a kis városi autók szegmensét (Renault Twingo, Volkswagen Up, Skoda Citigo, Toyota iQ ...) és a B szegmenshez tartozó városi autókat (Renault Clio,Volkswagen Polo, Ford Fiesta, Peugeot 208...) célozza meg az ilyen méretű járművekre szánt optimalizált termékkel. Az abroncs nagyon sok csatornával rendelkezik a 155/80 R13-as mérettől és 79T sebességindextől egészen 195/65 R15-ös méretig, 91T sebességindexszel. 

 

Új összetétel

A NanoEnergy 3 új összetételű, ezen belül több szilikáttal készült gumikeveréket, és egy alacsony gördülési ellenállással rendelkező keveréket tartalmaz. Ezzel, és az újszerű aktív polimerrel növelni tudja az úttartást nedves útburkolaton, és csökkenteni tudja az üzemanyag-fogyasztást. A szélesebb hosszirányú csatornák „csöndfallal” vannak ellátva. Végezetül meg kell jegyezni, hogy az abroncs élettartama hosszabb, mint azé a terméké, amelyet helyettesít.