Új gumimodellek: a gyártók újdonságai - Az Apollo Tyres bemutatja az Alnac 4G All Season és 4G Winter gumikat

Az Apollo Tyres bemutatja az Alnac 4G All Season és 4G Winter gumikat

Új abroncsok Leközölve 2014.07.17. , írta Géza

Az indiai Apollo abroncsgyártó az esseni gumipari kiállítást használta ki arra, hogy bemutassa két újdonságát, melyekkel a négyévszakos és a téli gumik piacát célozta meg.

Apollo 4G All Seasons Audi Az esseni gumiabroncs vásáron az Apollo márka két új terméket mutatott be: az Alnac 4G All Season és az Alnac 4G Winter gumikat - A fénykép csak illusztráció © : Apollo

Alnac 4G All Season

Apollo 4G All Seasons mintázatokA fénykép csak illusztráció © : Apollo
Kezdjük az Alnac 4G All Season gumival. Ahogy a neve is mutatja, az új abroncs négyévszakos típusú. Úgy tervezték, hogy egész évben használni tudják, akik nem szoktak két különböző (nyári és téli) abroncskészletet vásárolni - már amennyiben a hőmérséklet nem ingadozik túlságosan. Az abroncs a külső hosszanti horony aszimmetrikus formájától várja, hogy jobb stabilitást biztosítson dinamikus viselkedésnél, a vállblokkok módosított mintázatával pedig a menetzaj csökkentése volt a gyártó szándéka. Ami az abroncs méreteit illeti, a termékcsalád a 215/65 R16 98 H-tól 225/45 R17 94 V XL-ig terjed, összesen 12 különböző méretben.

 

 

A fénykép csak illusztráció © :
 

 


Alnac 4G Winter

Apollo 4G WinterA fénykép csak illusztráció © : Apollo
A 4G Winter egy valódi téli gumi. Ennél az új abroncsnál a kanyarokban az irányíthatóságot szeretnék javítani a vállakon cikkcakkban és egyenesen elhelyezett lapos lamellák kombinációjával. Megjegyzendő, hogy az abroncs egy kétségkívül hasznos technológiával rendelkezik, amellyel a kopás mértéke könnyen ellenőrizhető. Egy kis jelzés található a hópehely forma alatt, amely napfénnyé változik amikor eléri a téli gumikra megkövetelt minimális mintázati mélységet. 12 méretben (15 és 16 colos) kapható T és H sebesség indexre, 195/45 R16 84H-től 215/65 R16 98 H-ig.

 

A fénykép csak illusztráció © :