Új gumimodellek: a gyártók újdonságai - Debica Frigo HP : nagy telejesítményű téli gumiabroncs erős autók számára

Debica Frigo HP : nagy telejesítményű téli gumiabroncs erős autók számára

Új abroncsok Leközölve 2012.11.08.

A Debica első nagy teljesítményű téli gumiabroncsa, a Frigo HP olyan autósok számára készült, akik szeretnék megtartani dinamikus vezetési stílusukat még akkor is, amikor a téli viszonyok ezt megnehezítik.

Debica Frigo HP A fénykép csak illusztráció © : debica

A Debica téli termékkínálatából hiányzott egy nagy teljesítményű abroncs. Ezt a hiányt pótolja a Debica Frigo HP, amely még a legigényesebb autósoknak is megelégedésére szolgálhat. A márka új technológiai megoldásokra támaszkodó legfiatalabb szülötte a gyors autók tulajdonosainak minden körülmények között, a téli feltételektől függetlenül tapadást, valamint hosszú élettartamot és alacsony üzemanyag-fogyasztást ígér.

Megelőzi a vízenfutás és a „slushplaning" jelenséget:

Bordázott, széles hosszanti és keresztirányú V alakú hornyokkal rendelkező egyirányú futófelületével a Debica Frigo HP abroncs garantálja a víz és az olvadt hó (slush) gyors elvezetését. Így megóvja a vezetőt a vízencsúszás veszélyétől.

Tapadás havon és jégen:

Magas szilícium-dioxid tartalmú keveréke, az erős lamellizáltság és a kapaszkodó élek nagy száma biztosítják a tapadást téli útburkolatokon, még gyors vezetés mellett is.

Több kilométer…:

A lapos kontúrnak köszönhetően a nyomás egyenletesen eloszlik az abroncs teljes felületén. Eredmény: a hagyományos téli abroncsokhoz képest megnövekedett futásteljesítmény. Az abroncs szerkezete könnyebbé vált, így csökkent a gördülési ellenállás.

Olvassa el ezt is:

>> Debica Frigo HP: árak
>> Debica Frigo HP: versenytársak
>> Debica Frigo HP: méretek