Új gumimodellek: a gyártók újdonságai - Firestone Multiseason, négyévszakos abroncs a városi autókra

Firestone Multiseason, négyévszakos abroncs a városi autókra

Új abroncsok Leközölve 2015.05.19. , írta Julien

A Firestone márka ismét előtérbe került, egy új négyévszakos abronccsal, a Multiseasonnal. Ez a termék a márka új törekvéseinek a hordozója.

Firestone Multiseason A Multiseason sokoldalú futógumija elősegíti a víz eltávozását, ezáltal csökkenti a vízencsúszás jelenségét - A fénykép csak illusztráció © : Firestone

Az 1998 óta a Bridgestone csoporthoz tartozó Firestone márka az időbe tökéletesen illeszkedő termékkel tért vissza a színre.

Pirelli, Nokian Michelin.... az élvonalban lévő abroncsgyártók mindent egy sokoldalú, minden körülmények között, nyáron és télen egyaránt közlekedésre képes abroncs eladására tettek fel.

A Multiseason helyzete ezért klasszikus, és megfelel Közép-Európa autósainak, akik változó időjárási viszonyok között közlekednek: hideg, meleg, eső, hó.

A Nano-ProTech technológia felhasználásával készült gumikeverék kialakítása kitűnő biztonságot nyújt, többek között elősegíti a víz eltávozását és mérsékli a vízencsúszás kockázatát.

Ha nem is tarthat igényt a valódi téli képességeket tanúsító 3PMSF jelölésre, a Multiseason jelölése M+S (sár + hó). Ez azt jelenti, hogy alkalmanként havas utakon közlekedik.

 

Kompakt járművekre

Ez az új Firestone abroncs kompakt városi autókra készült. Kapható 13 - 16 colos méretekben, és különösen városi és vegyes közlekedésre szolgál.

A Multiseason 2015 nyarától kerül forgalomba.

A Firestone Multiseason mintázataA fénykép csak illusztráció © : Firestone