Új gumimodellek: a gyártók újdonságai - Michelin Latitude Sport 3, prémium SUV nyári abroncs

Michelin Latitude Sport 3, prémium SUV nyári abroncs

Új abroncsok Leközölve 2014.04.29. , írta Pintér Csaba

Michelin megújít egy új terméket a Latitude Sport 3 kibocsátásával, amelyet elsősorban a sportos, prémium SUV-okra terveztek.

A Porsche Macan-ra Michelin Latitude Sport 3 abroncsok kerültek Michelin a legújabb Latitude Sport 3 SUV-okra szánt gumit nedves útburkolaton hatékony fékezéssel kínálja - A fénykép csak illusztráció © : Porsche

Porsche Macan et autres

Michelin Latitude Sport 3A fénykép csak illusztráció © : Michelin

A Latitude Sport 3 a SUV-ok számára készült legutolsó nyári aboncsmodell a Michelin termékcsaládban. Elsősorban a nagyon magas felépítésű, inkább igényes dinamikus tulajdonságokkal rendelkező modelleket vette célba. Többek között megtalálható elsőszerelésű abroncsként a Porsche Macan néhány verzióján. A Cayenne-nek ez az új kistestvére és az Audi Q5-ök és más BMW X3-asok konkurenciája a prémium márkák piacán. A profil félúton van egy alacsony fogyasztású abroncs, például a Primacy, és egy nagy teljesítményű abroncs között, mint például a Pilot Sport 3. Ahhoz az abroncshoz képest, amelynek a helyére lép, természetesen minden téren jobbnak harangozták be, és főként fékezésnél, a fékút 2,70 méterrel rövidebb lett nedves útburkolaton. Meg kell egyébként jegyezni, hogy „A ” értékelést kapott a címkéjén nedves útburkolaton való fékezési tulajdonságaiért, és gyakorlatilag az összes létező méretben megtalálható.

 

Számos méretben kapható 2014-től 

Porsche Macan SUV prémium és sportosA fénykép csak illusztráció © : Porsche
A tavalyi év legvégén bemutatott Latitude Sport 3 ezentúl nagyon sokféle méretben áll rendelkezésre, és körülbelül lefedi a SUV prémium piacon szokás szerint keresett összes méretet. Összesen 43 különböző verzió, 235/65 R17 - től 295/35 R21-ig. Megelőlegezhetjük, hogy ezt a kategóriát hamarosan sok modellre fel fogják szerelni, különösen az Audi Q5-re, a BMW X3-ra, a Mercedes GLK-ra, illetve még a Volkswagen Touaregre gondolunk.