Új gumimodellek: a gyártók újdonságai - Pirelli Cinturato All Season

Pirelli Cinturato All Season

Új abroncsok Leközölve 2015.02.17. , írta Cédric Pinatel

Az olasz abroncsgyártó városi és kompakt autókra szánt új négyévszakos gumival jelent meg. A célja? Kompromisszumot kínálni azoknak, akik csak egyféle abroncstípust szeretnének egész évben használni, és soha nem közlekednek túlságosan nehéz körülmények között.

Pirelli Cinturato All Season a zöldben Pirelli új négyévszakos kompromisszumot kínál a Cinturato All Season abronccsal - A fénykép csak illusztráció © : Pirelli

Kompromisszum, feltételekkel

Európai éghajlatunk miatt autósainknak elvileg kétféle gumitípust kell használniuk: egy úgynevezett „nyári” gumit, amikor nincs túl hideg, és a „téli" gumit, amikor a hőmérséklet nagyon lecsökken. Bizonyos országokban egyébként kötelező a téli abroncsok felszerelése, amint beköszönt a hideg évszak. Természetesen, mindenhol ajánlott, hacsak nem lakik különösen meleg éghajlatú vidéken, vagy csak többnyire városi forgalomban közlekedik, és soha nem hagyja el a nagyvárost. Ebben az esetben a négyévszakos abroncsnak mindenképpen lesznek hívei.

A fénykép csak illusztráció © :
 

Városi és kompakt autókra

Pontosan ezt célozta meg a Pirelli, amikor az európai piacon megjelent a Cinturato All Season abroncsával. Az olasz gyártó azokat az autósokat célozza, akik majdnem kizárólag nagyvárosokban közlekednek, és kevés kilométert. Azokat a felhasználókat, akik általában egyetlen abroncstípust használnak egész évben és akik nem cserélnek nyári gumit / téli gumit. A termék több méretben lesz kapható városi célra használt autókra és kompakt autókra. Meg kell jegyezni, hogy ez a Cinturato All Season a Seal Inside technológiával rendelkezik, amelynek segítségével megtartja az abroncsban a légnyomást, ha azt 4 milliméternél rövidebb szúró tárgy kilyukasztotta.

 

A fénykép csak illusztráció © :