Új gumimodellek: a gyártók újdonságai - Starfire W200, új téli gumi kompakt autókra

Starfire W200, új téli gumi kompakt autókra

Új abroncsok Leközölve 2014.12.16. , írta Raquel Rodriguez

A Starfire bemutatja új téli gumiját, a W200-at. A Cooper csoporthoz tartozó Starfire kompakt autókra szánt abroncsa a csoport minden legújabb technológiáját élvezi.

Starfire W200 aszimmetrikus mintázat A Starfire W200 új abroncs H sebességindexe létezik aszimmetrikus változatban - A fénykép csak illusztráció © : Cooper-Starfire

A technológia

A Cooper szerbiai gyárában készült, alpesi téli körülmények között tesztelt abroncs, a Starfire márka legújabb szülötte. Érdekes teljesítményeket ígér hóban, esőben és hólében való tapadás tekintetében.

A Starfire W200 a TAG technológia előnyeit élvezi (Tapered Alternating Groove Technology), amelynek jellemzői az előre irányuló vállcsatornák és a V alakú nyílások, amelyek javítják a fékezést. A nagy szilika tartalmú guminak köszönhetően a W200 jobb kapaszkodást nyújt havon, esőben és olvadt hóban, anélkül, hogy ez az élettartam rovására menne. A hátrafelé irányuló központi horony jelentősen növeli a hajtóerőt. A H sebesség indexszel rendelkező verzió aszimmetrikus profilt kínál, amely még jobb tartást biztosít a havon és a jégen.

 

Ezek az értékelések azonban a gyártó által nyújtott információkon alapulnak, ennél pedig fontosabbak a tényleges teljesítmények. Várjuk, hogy kipróbálhassuk ezt az abroncsot, vagy megnézhessük a tesztek eredményeit, hogy a nyújtott teljesítmény színvonaláról elmondhassuk a véleményünket.

 

Méretek

Az új Starfire W200 25 méretben lesz kapható, 13-tól 16 colosig, T és H sebességindexszel.