Új gumimodellek: a gyártók újdonságai - Vredestein megkezdte a Wintrac Xtreme S, az új nagy teljesítményű téli abroncs gyártását

Vredestein megkezdte a Wintrac Xtreme S, az új nagy teljesítményű téli abroncs gyártását

Új abroncsok Leközölve 2013.10.08. , írta L. Laszló

A Vredesteinnél aktívan készülnek a télre. A sportosság téli szerelmesei számíthatnak a Wintrac Xtreme S-re, az új nagy teljesítményű téli abroncsra.

Vredestein Wintrac Xtreme S A Vredestein új Wintrac Xtreme abroncsa mindennel rendelkezik, amivel egy téli utakra tervezett, nagy teljesítmény_ abroncsnak rendelkeznie kell - A fénykép csak illusztráció © : Vredestein

Jobb, mint a Wintrac Xtreme

Vredestein Wintrac Xtreme SA fénykép csak illusztráció © : Vredestein

A hollandoknál a Vredesteinnél tehát már készülődnek a téli sportokra. A gyártó most mutatta be a Wintrac Xtreme S abroncsot, amely logikusan a Wintrac Xtreme helyébe lép. Az új abroncsot úgy mutatták be, hogy elődjéhez képest természetesen minden téren jobb.

 

 

 

 

 

Nagy teljesítményű gumiabroncs

Vredestein Wintrac Xtreme SA fénykép csak illusztráció © : Vredestein

Ez egy nagy teljesítményű téli gumi, amely tervezésénél fogva sportos abroncs, nagy átmérőjű pántokra, kisebb vagy nagyobb teljesítményű járművekre kell szerelni. A nagy teljesítményre szánt abroncs magas sebességindexszel rendelkezik (Y: 300 km/h).

A Wintrac Xtreme S többek között az Internal Sipe Locking Technology segítségével maximális stabilitást biztosít esőben és nem havas útburkolaton, az abroncs lamella-szerkezetén és a dinamikus használat közbeni alakváltozáson végzett nagy fejlesztésnek köszönhetően. 

 

Tapadás havas útburkolaton

Vredestein Wintrac Xtreme SA fénykép csak illusztráció © : Vredestein

A Vredestein továbbá nagyobb teljesítményt ígér a hóban, jégen és latyakban mint valaha, akár a kapaszkodás, akár a kormányozhatóság tekintetében. Az abroncs futója kétféle lamellát alkalmaz: a középső részen egyenes lamellákat, amelyek arra hivatottak, hogy a lehető legnagyobb hajtóerőt nyújtsák havon és jégen, ugyanakkor ilyen körülmények között csökkentsék a fékutat. A vállakon viszont cikkcakkban futnak a lamellák, ezek biztosítják a kitűnő úttartást a csúszós felületeken. Végezetül a legújabb csatornafajta azért került rá, hogy optimálissá tegye a víz elvezetését és megőrizze a tapadást a nedves útburkolaton.

A módosított és javított gumiösszetételnek köszönhetően úgy tűnik, hogy a Wintrac Xtreme S élettartamát és gördülési ellenállását is fejlesztették.

Az abroncs stílusát pedig a Giugiaro partnerei emelik ki, mint a Vredestein minden legutóbbi sporttermékét.


Kapható

A Vredenstein Wintrac Xtreme S tizenkét különböző, 16 - 19 collos méretben lesz kapható.